Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

21. Septembar 2017.

Izložba fotografija lepih prizora pograničnog regiona Mađarske i Srbije povodom Dana evropske saradnje

Datum najave: 12. septembar 2017. godine

Program Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija će proslaviti Dan evropske saradnje izložbom fotografija na otvorenom, od 21. septembra do 1. oktobra 2017. godine u Kolčei ulici (Kölcsey utca) - poznatom šetalištu u centru Segedina, u Mađarskoj.

Fotografije koje će biti izložene u okviru izložbe izabrane su u okviru Foto konkursa Lepi prizori pograničnog regiona Mađarske i Srbije, koji je trajao od 8. avgusta do 10. septembra 2017. godine.

Od 39 fotografija koje su se kvalifikovale za takmičenje, Žiri Foto konkursa je odabrao Prvo i Drugo mesto. Preostalih 37 fotografija su objavljene na Fejsbuk stranici Programa i bile su dostupne za javno glasanje za Treće mesto u periodu od 1. do 10. septembra 2017. godine. Pored toga, Žiri je odabrao još devet fotografija koje će biti prikazane na ovoj Foto izložbi.

Osim toga, autori pobedničkih fotografija dobiće paket promotivnih poklona od strane Programa.

Fotografije koje će biti izložene u okviru ove Foto izložbe dostupne su u foto albumu u odeljku Foto galerija na internet stranici Programa, kao i foto albumu na Fejsbuk stranici Programa.

Dan evropske saradnje proslavlja se svake godine, 21. septembra i nekoliko nedelja pre i posle tog datuma. Tom prilikom, različiti regioni u Evropi, uključujući susedne zemlje Evropske unije, proslavljaju dostignuća teritorijalne saradnje. Ovogodišnja proslava Dana evropske saradnje se nastavlja  nakon septembra tako što će 12 fotografija sa ove izložbe biti objavljene i u štampanom kalendaru Programa za 2018. godinu.

Ostale vesti

  • 21. Mart 2023.
    Tenderska procedura - HUSRB/1903/31/0046
    Ovo obaveštenje se odnosi na proceduru javnih nabavki koju planira Korisnik Programa u okviru implementacije projekta ELECTRA, HUSRB/1903/31/0046.
    Saznajte više
  • 10. February 2023.
    ESPON javne konsultacije | Živeti, raditi i putovati preko granica
    ESPON je lansirao javne konsultacije za 4 nova prioriteta, od kojih je jedan posvećen životu, radu i putovanju preko granica. Više informacija na engleskom jeziku, dostupno je putem linka u tekstu koji prenosimo.
    Saznajte više
  • 02. Decembar 2022.
    2021 - 2027 ZNO, ažurirane informacije
    Nakon javnog poziva objavljenog sredinom oktobra 2022. godine, za članstvo organizacija civilnog društva u ZNO Interreg VI-A IPA Programa Mađarska-Srbija 2021-2027, donet je sledeći predlog >>>
    Saznajte više