Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

10. Juli 2018.

Otvarajuća konferencija projekta AGRINNO

Datum najave: 29. jun 2018. godine

Projekat pod nazivom „Inovacija poljoprivede za obezbeđivanje rasta i zapošljavanja u prekograničnom regionu“ – AGRINNO (HUSRB/1602/41/0042), koji se realizuje u okviru Interreg-IPA programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija biće zvanično otvoren na konferenciji koja će se održati 10. jula 2018. godine, sa početkom u 11 časova, u Skupštini Pokrajinske Vlade, u Novom Sadu i biće otvorena za javnost.

Vodeći korisnik na projektu – Pokrajinski Sekretarijat za Poljoprivredu, Vodoprivredu i Šumarstvo, Institut za Ratarstvo i Povrtarstvoće prezentovati ciljeve i aktivnosti ovog projekta, koji će implementirati u partnersvu sa: Institutom za Ratarstvo i Povrtarstvo, Fondom Evropski poslovi" Autonomne Pokrajine Vojvodine i Neprofitnim d.o.o. „Za razvoj Županije Čongrad“.

Ovaj projekat ima za cilj da ljudima iz ruralnih i delimično ruralnih oblasti sa obe strane granice pruži mogućnosti da steknu veštine za poljoprivreni rad i preduzetništvo, kao i ideje kako da iskoriste postojeće kapacitete da bi postali preduzetnici, konkurentni proizvođači  ako i poslodavci. 

Ključne informacije o projektu AGRINNO, uključujući i iznos sredstava Evropske unije (IPA), nalaze se u odeljku Projekti na ovoj internet stranici.

Ostale vesti

 • 21. Mart 2023.
  Tenderska procedura - HUSRB/1903/31/0046
  Ovo obaveštenje se odnosi na proceduru javnih nabavki koju planira Korisnik Programa u okviru implementacije projekta ELECTRA, HUSRB/1903/31/0046.
  Saznajte više
 • 10. February 2023.
  ESPON javne konsultacije | Živeti, raditi i putovati preko granica
  ESPON je lansirao javne konsultacije za 4 nova prioriteta, od kojih je jedan posvećen životu, radu i putovanju preko granica. Više informacija na engleskom jeziku, dostupno je putem linka u tekstu koji prenosimo.
  Saznajte više
 • 02. Decembar 2022.
  2021 - 2027 ZNO, ažurirane informacije
  Nakon javnog poziva objavljenog sredinom oktobra 2022. godine, za članstvo organizacija civilnog društva u ZNO Interreg VI-A IPA Programa Mađarska-Srbija 2021-2027, donet je sledeći predlog >>>
  Saznajte više