Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

03. Septembar 2020.

Konferencija - On-line B2B sastanci malih i srednjih preduzeća iz metalne industrije

U okviru projekta ITC Mind- Inovativni i tehnološki centar za metalsku industriju,
22. septembra 2020, Vojvodina Metal Klaster sa partnerima SzSzC Deri Miksa iz Segedina i Edukativni trening centar iz Novog Sada organizuje On-line B2B sastanke izmedju malih i srednjih preduzeća iz metalne industrije.

Pozivamo Vas da uzmete učešće na ovim On-line poslovnim sastancima kako bi ste pronašli nove poslovne partnere u zemljama učesnicama ovog događaja.

Osnovne ciljne grupe su kompanije koje rade u metalskom sektoru ili usko saradjuju sa njima: velike kompanije , mala i srednja preduzeća i preduzetnici, inovatori, pronalazači, naučne i razvojne institucije.

Dogadjaj je otvoren i za povezane sektore: predstavnici evropskih i nacionalnih institucija, banke, Inovacioni fondovi, osiguravajuća društva, poslovni andjeli i dr.

Obavezna je vaša elektronska registracija. Registracijom na ovu platformu imaćete mogućnost da odaberete za razgovor partnere u skladu sa svojim poslovnim interesima, nakon čega ćete dobiti spisak zakazanih sastanaka dan pre dogadjaja.

Biće zakazani sastanci u trajanju od po 25 minuta u periodu od 10 do 14 sati. O okončanom spisku i rasporedu sastanaka, učesnici će biti obavešteni E-mailom pre samog dogadjaja.

Radni jezik poslovnih susreta je engleski ili prema dogovoru učesnika.

Učesnici On-line B2B platforme će biti iz : Srbije , Madjarske, Rumunije, Češke, BiH, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Austrije,Nemačke,Francuske,Španije, Turske i drugih zemalja Evrope.

Pored učešća na poslovnim susretima, registrovanim kompanijama biće omogućen uvid u uspešne primere otvorenih inovacija realizovanih kroz projekat ITC Min.

Rokovi:

 

25. avgust - 20. septembar 2020 On-line registracija
6 – 20. septembra 2020. Zakazivanje On-line sastanaka
22. septembar 2020. On-Line sastanci
15. -23. septembra 2020. Promotivne prezentacije inovacija i rezultata projekta

Prijave za Konferenciju - On-line B2B možete izvršiti preko linka: https://itcmindb2b.talkb2b.net/

 

Ostale vesti

  • 21. Mart 2023.
    Tenderska procedura - HUSRB/1903/31/0046
    Ovo obaveštenje se odnosi na proceduru javnih nabavki koju planira Korisnik Programa u okviru implementacije projekta ELECTRA, HUSRB/1903/31/0046.
    Saznajte više
  • 10. February 2023.
    ESPON javne konsultacije | Živeti, raditi i putovati preko granica
    ESPON je lansirao javne konsultacije za 4 nova prioriteta, od kojih je jedan posvećen životu, radu i putovanju preko granica. Više informacija na engleskom jeziku, dostupno je putem linka u tekstu koji prenosimo.
    Saznajte više
  • 02. Decembar 2022.
    2021 - 2027 ZNO, ažurirane informacije
    Nakon javnog poziva objavljenog sredinom oktobra 2022. godine, za članstvo organizacija civilnog društva u ZNO Interreg VI-A IPA Programa Mađarska-Srbija 2021-2027, donet je sledeći predlog >>>
    Saznajte više