Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

12. Juli 2018.

Otvarajuća konferencija projekta „OASIS

Datum najave: 5. jul 2018. godine

„Komplementarni turistički razvoj Kišteleka i Kanjiže zasnovan na prirodnim resursima kao međupovezanim različitim elementima regionalnog turističkog sistema", projekat koji se realizuje u okviru programa Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, takođe poznatog pod nazivom OASIS (ID: HUSRB/1602/32/0020), zvanično će biti lansiran na otvarajućoj konferenciji 12. jula 2018. godine u 11 časova u sali Skupštine Pokrajinske Vlade, u Novom Sadu.

Otvarajuću konferenciju organizuje Vodeći  korisnik – Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, koji ovaj projekat sprovodi sa partnerskim organizacijama: Opštinom Kištelek, Opštinom Kanjiža i Fondom “Evropski poslovi” Autonomne pokrajine Vojvodine.

Projekat teži unapređivanju turističkih potencijala pograničnog područja kroz unapređivanje i diverzifikaciju turističke ponude. Jedan deo projektnih aktivnosti je usmeren na izgradnju centra za savetovanje o zdravlju i zdravom načinu života u Kišteleku koji takođe pruža i medicinske tretmane i na taj način stimuliše razvoj zdravstvenog turizma.

Događaj je otvoren za javnost, ali je neophodna registracija putem elektronske pošte upućene gđi Lani Patković Mrkela: Lana.Patkovic-Mrkela@vojvodina.gov.rs do 11. jula 2018. godine.

Ostale vesti

 • 21. Mart 2023.
  Tenderska procedura - HUSRB/1903/31/0046
  Ovo obaveštenje se odnosi na proceduru javnih nabavki koju planira Korisnik Programa u okviru implementacije projekta ELECTRA, HUSRB/1903/31/0046.
  Saznajte više
 • 10. February 2023.
  ESPON javne konsultacije | Živeti, raditi i putovati preko granica
  ESPON je lansirao javne konsultacije za 4 nova prioriteta, od kojih je jedan posvećen životu, radu i putovanju preko granica. Više informacija na engleskom jeziku, dostupno je putem linka u tekstu koji prenosimo.
  Saznajte više
 • 02. Decembar 2022.
  2021 - 2027 ZNO, ažurirane informacije
  Nakon javnog poziva objavljenog sredinom oktobra 2022. godine, za članstvo organizacija civilnog društva u ZNO Interreg VI-A IPA Programa Mađarska-Srbija 2021-2027, donet je sledeći predlog >>>
  Saznajte više