Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

14. Maj 2018.

Otvaranje konferencije projekta

Datum najave: 8. maj 2018. godine

„Saradnja mladih u oblasti zaštite prirode, promocije zdravih stilova života, kulturnog nasleđa i unapređivanja turizma kroz prekograničnu saradnju", projekat koji se realizuje u okviru programa Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, takođe poznatog pod nazivom Youth-together (ID: HUSRB/1602/32/0085), zvanično će biti lansiran na otvarajućoj konferenciji 14. maja 2018. godine u 12 časova u sali Skupštine grada Sombora u Srbiji.

Otvaranje konferencije organizuje Vodeći  partner – Srednja ekonomska škola u Somboru, kao i njihovih partneri Srednja stručna škola i dom učenika  Centra za stručno osposobljavanje „Vari Szabo Istvan” iz Kiškunhalaša.

Na događaj su pozvani predstavnici medija, javni zvaničnici, predstavnici nevladinog sektora i mladi iz lokalnog područja. Događaj je otvoren  za javnost, ali je neophodna registracija putem elektronske pošte upućene gđi Nataliji Katanić: natalija@ekonomskaso.edu.rs do 11. maja 2018. godine.

Osnovni cilj projekta je unapređenje proaktivnog učešća mladih u promociji turizma u pograničnom regionu kroz saradnju u oblasti kulture, kulturnog nasleđa, sporta i zaštite životne sredine kroz zajedničke projektne aktivnosti. Ključne informacije o projektu Youth-together, uključujući i iznos sredstava EU (IPA), dostupne su u odeljku Projekti na ovoj internet stranici.

Ostale vesti

 • 21. Mart 2023.
  Tenderska procedura - HUSRB/1903/31/0046
  Ovo obaveštenje se odnosi na proceduru javnih nabavki koju planira Korisnik Programa u okviru implementacije projekta ELECTRA, HUSRB/1903/31/0046.
  Saznajte više
 • 10. February 2023.
  ESPON javne konsultacije | Živeti, raditi i putovati preko granica
  ESPON je lansirao javne konsultacije za 4 nova prioriteta, od kojih je jedan posvećen životu, radu i putovanju preko granica. Više informacija na engleskom jeziku, dostupno je putem linka u tekstu koji prenosimo.
  Saznajte više
 • 02. Decembar 2022.
  2021 - 2027 ZNO, ažurirane informacije
  Nakon javnog poziva objavljenog sredinom oktobra 2022. godine, za članstvo organizacija civilnog društva u ZNO Interreg VI-A IPA Programa Mađarska-Srbija 2021-2027, donet je sledeći predlog >>>
  Saznajte više