Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

22. February 2021.

Dokument sa opštim savetima

Zajednički sekretarijat je pripremio dokument sa opštim savetima koji je kreiran sa ciljem da pomogne korisnicima našeg programa u implementaciji projekata. Neko bi ga mogao smatrati listom „često postavljanih pitanja“. Međutim, Sekretarijat veruje da je informativniji jer sadrži ne samo odgovore na prostavljena pitanja, već i relevantne napomene bazirane na iskustvu Zajedničkog sekretarijata u provođenju projekata i na dobrim primerima.

Namera ovog dokumenta je da pomogne u pronalaženju pravih dokumenata, očekivanja programa i odgovarajućih rešenja koja su neophodna za uspešnu implementaciju projekta. Zajednički sekretarijat se nada da će ovaj dokument sa opštim savetima biti dovoljno koristan sam po sebi.  Svakako, programski menadžeri Zajedničkog sekretarijata vam stoje na raspolaganju i u budućnosti. U slučaju da imate komentare na dokument, molimo vas da o tome obavestite Zajednički sekretarijat. Sa sticanjem više iskustva i na osnovu postavljenih pitanja tokom implementacije projekata, Zajednički sekretarijat će kontinuirano ažurirati ovaj dokument.

Možete preuzeti sledeća dokumenta:
General Advice Sheet general-advice-sheet.pdf

Ostale vesti

 • 24. Septembar 2021.
  R2C projekat se priključuje proslavi Dana evropske teritorijalne saradnje: oživljavanje identiteta priobalnih lokalnih zajednica
  #ECDay2021 >>> Naš program se sa ponosom priključuje proslavi desetogodišnjice Dana evropske teritorijalne saradnje! Saznajte ovde više o R2C projektu koji promovišemo u saradnji sa našim Korisnicima - Udruženjima Cinema City i Kulturnova iz Novog Sada, kao i TheARTre fondacijom i DDTG neprofitnom grupom iz Mađarske. >>> Koncerti, literarni događaji, filmske projekcije, radionice... Više o njihovom programu, sledi ovde >>>
  Saznajte više
 • 17. Septembar 2021.
  Proslava Dana evropske teritorijalne saradnje, u saradnji sa IDE projektom
  #ECDay2021 >>> Naš program se sa ponosom priključuje proslavi desetogodišnjice Dana evropske teritorijalne saradnje! Saznajte ovde više o specijalnom programu koji promovišemo u saradnji sa našim Korisnicima - Exit fondacijom i ONTE nacionalnim parkom nasleđa, kao i njihovom odličnom projektu "Incredible Destination Events"! >>> Utorak, 21. september @ 20.21 časova! LAJKÓ FÉLIX, MARKO LOUIS, MILE KEKIN i RAMBO AMADEUS snimljeni u Bačkoj tvrđavi!
  Saznajte više
 • 16. Avgust 2021.
  Javne konsultacije u vezi programa Interreg-IPA prekogranične saradnje između Mađarske i Srbije za period 2021-2027
  Nakon što je programski odbor odobrio dokumente budućeg programa prekogranične saradnje Interreg-IPA između Mađarske i Srbije, objavljujemo nacrt Interreg programa (temeljni dokument narednog programskog perioda) i izveštaja o životnoj sredini, Strateška procena uticaja na životnu sredinu (SEA).
  Saznajte više