Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

22. February 2021.

Dokument sa opštim savetima

Zajednički sekretarijat je pripremio dokument sa opštim savetima koji je kreiran sa ciljem da pomogne korisnicima našeg programa u implementaciji projekata. Neko bi ga mogao smatrati listom „često postavljanih pitanja“. Međutim, Sekretarijat veruje da je informativniji jer sadrži ne samo odgovore na prostavljena pitanja, već i relevantne napomene bazirane na iskustvu Zajedničkog sekretarijata u provođenju projekata i na dobrim primerima.

Namera ovog dokumenta je da pomogne u pronalaženju pravih dokumenata, očekivanja programa i odgovarajućih rešenja koja su neophodna za uspešnu implementaciju projekta. Zajednički sekretarijat se nada da će ovaj dokument sa opštim savetima biti dovoljno koristan sam po sebi.  Svakako, programski menadžeri Zajedničkog sekretarijata vam stoje na raspolaganju i u budućnosti. U slučaju da imate komentare na dokument, molimo vas da o tome obavestite Zajednički sekretarijat. Sa sticanjem više iskustva i na osnovu postavljenih pitanja tokom implementacije projekata, Zajednički sekretarijat će kontinuirano ažurirati ovaj dokument.

Možete preuzeti sledeća dokumenta:
General Advice Sheet general-advice-sheet.pdf

Ostale vesti

 • 09. Maj 2023.
  Info-dani 1. Javnog poziva - najava!
  Interreg VI-A IPA program Mađarska - Srbija je zakazao 4 Info-dana. Saznajte više u ovoj vesti.
  Saznajte više
 • 12. April 2023.
  Novi Program: Objavljena dokumentacija prvog Javnog poziva za projekte!
  Interreg VI-A IPA program Mađarska - Srbija je zvanično objavio svoj prvi Javni poziv za prikupljanje predloga projekata. Srećno!
  Saznajte više
 • 09. Decembar 2022.
  Do Nove godine, još 5 projekata završava implementaciju!
  Ciljna ravnina. Od ukupno 118 ugovorenih projekata, 105 je kompletirano, a ovde navedenih 5 projekata završavaju implementaciju do 31.12.2022. Pročitajte više ovde >>>
  Saznajte više