Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

28. Juni 2018.

Evropa u mom regionu – učestvujte u kampanji!

Generalni direktorat Evropske komisije za regionalnu i urbanu politiku lansirao je svoju godišnju kampanju  „Evropa u mom regionu”, koja stavlja u fokus projekte finansirane od strane EU i slavi njihov učinak širom Evrope. Kampanja traje do 31. avgusta 2018. godine i sastoji se od Foto konkursa, Konkursa za blogere i Kviza.

Pravo učešća na konkursu imaju punoletni građani EU i građani zemalja kandidata za EU (Albanija, Bosna i Hercegovina, bivša Jugoslovenska Republika Makedonija, Kosovo, Crna Gora, Srbija i Turska).

Detaljne informacije i pravila za svaki segment kampanje objavljene su na sledećim linkovima:


Nagrade za dobitnike konkursa su sledeće:

 • Foto konkurs „Evropa u mom regionu”– 30 pobedničkih fotografija biće prikazane na putujućoj izložbi po Evropi.
 • Konkurs za blogere „Evropa u mom regionu”– prva tri dobitnika će biti pozvana da se pridruže
  tronedeljnom treningu o EU komunikaciji. Imaće priliku da iskuse rad odeljenja za komunikacije u okviru jedne od institucija EU, u agenciji za komunikacije, kao i u medijskoj kući koji pokriva Briselsku oblast. Evropska Komisija pokriva sve troškove dobitnicima, uključujući putovanje i smeštaj u Briselu.
 • Kviz „Evropa u mom regionu” – korpa puna delikatesa iz cele Evrope biće dodeljena svake druge nedelje tokom trajanja kampanje.

Za sva pitanja kandidati mogu da kontaktiraju sa: regio-infopub@ec.europa.eu.  

 

Napomena: Informacije navedene u ovom tekstu preuzete su sa službene web stranice kampanje: http://ec.europa.eu/regional_polici/en/polici/communication/euinmiregion/ .

Ostale vesti

 • 23. Maj 2022.
  POPEYE fair organized in Novi Kneževac
  The POPEYE project gathered more than 500 children to promote physical education programs and healthy food. Read more here >>>
  Saznajte više
 • 11. Maj 2022.
  WSC Route: Exhibition in Szeged!
  WSC Route - Famous women in science and culture: Exhibition about 5 ladies who added to the spiritual prosperity of Szeged at the turn from the 19th to the 20th century... REÖK palace - Szeged, from May 7th - June 12th!
  Saznajte više
 • 21. April 2022.
  Predat IP-Programski dokument za 2021 - 2027!
  Države partneri Mađarska i Srbija, Programski komitet, kao i zajednički sekretarijat sa ponosom objavljuju da su ključni dokumenti za budući program prekogranične saradnje napisani, završeni i da je programski dokument (IP-Interreg Programme) poslat u Evropsku komisiju na odobrenje.
  Saznajte više