Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

01. Septembar 2017.

Foto konkurs „Lepi prizori pograničnog regiona Mađarske i Srbije - Foto konkurs – Glasajte za fotografije po svom izboru!

Period prijave u okviru Foto konkursa „Lepi prizori pograničnog regiona Mađarske i Srbije se završio 28. avgusta 2017. godine.

Žiri Foto konkursa je odabrao prvoplasiranu i drugoplasiranu fotografiju.

Preostale fotografije koje koje prema oceni Žirija ispunjavaju kriterijume Foto konkursa, objavljene su u foto albumu na Fejsbuk stranici Programa i dostupne su za glasanje u periodu od 1. do 10. septembra 2017. godine. Fotografija sa najviše lajkova (napomena: opcije "Like" / "Sviđa mi se i "Love"/ "Volim" biće prihvaćene), osvojiće treće mesto. Radi objektivnog glasanja, Zajednički sekretarijat Programa će objaviti imena autora svih fotografija koje učestvuju u glasanju po isteku perioda za glasanje.

Žiri Foto konkursa će odabrati dodatnih devet fotografija, koje će zajedno sa najbolje tri fotografije biti objavljene u okviru izložbe na otvorenom u Segedinu u septembru i u štampanom kalendaru Programa za 2018. godinu.

Zajednički sekretarijat Programa će obavestiti autore 12 odabranih fotografija o rezulatatu putem elektronske pošte (e-mail) i objaviti vest o tome na internet stranici Programa i na stranicama Programa na društvenim mrežama 12. septembra 2017. godine.  Takođe, datumi trajanja Foto izložbe biće objavljeni istog dana. 

Detaljne informacije o Foto konkursu su dostupne ovde.

Ostale vesti

 • 26. Juni 2020.
  Treći poziv za podnošenje predloga projekata – odabrani projekti
  Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je nadzorni odbor (ZNO) programa Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija 18. Juna 2020 doneo je odluku godine o odabiru projekata za finansiranje koji su podneti u okviru Trećeg poziva za podnošenje predloga projekata.
  Saznajte više
 • 18. Maj 2020.
  Projekat HUSRB/1602/31/0084 – tenderska procedura
  Ovo obaveštenje se odnosi na proceduru javnih nabavki koju planira Korisnik Programa u okviru implementacije projekt HUSRB/1602/31/0084.
  Saznajte više
 • 13. Maj 2020.
  Tender Procedure - Hungarian First Level Control
  The following announcement contains information about procurement procedure to be conlculed by the Hungarian First Level Control.
  Saznajte više