Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

01. Septembar 2017.

Foto konkurs „Lepi prizori pograničnog regiona Mađarske i Srbije - Foto konkurs – Glasajte za fotografije po svom izboru!

Period prijave u okviru Foto konkursa „Lepi prizori pograničnog regiona Mađarske i Srbije se završio 28. avgusta 2017. godine.

Žiri Foto konkursa je odabrao prvoplasiranu i drugoplasiranu fotografiju.

Preostale fotografije koje koje prema oceni Žirija ispunjavaju kriterijume Foto konkursa, objavljene su u foto albumu na Fejsbuk stranici Programa i dostupne su za glasanje u periodu od 1. do 10. septembra 2017. godine. Fotografija sa najviše lajkova (napomena: opcije "Like" / "Sviđa mi se i "Love"/ "Volim" biće prihvaćene), osvojiće treće mesto. Radi objektivnog glasanja, Zajednički sekretarijat Programa će objaviti imena autora svih fotografija koje učestvuju u glasanju po isteku perioda za glasanje.

Žiri Foto konkursa će odabrati dodatnih devet fotografija, koje će zajedno sa najbolje tri fotografije biti objavljene u okviru izložbe na otvorenom u Segedinu u septembru i u štampanom kalendaru Programa za 2018. godinu.

Zajednički sekretarijat Programa će obavestiti autore 12 odabranih fotografija o rezulatatu putem elektronske pošte (e-mail) i objaviti vest o tome na internet stranici Programa i na stranicama Programa na društvenim mrežama 12. septembra 2017. godine.  Takođe, datumi trajanja Foto izložbe biće objavljeni istog dana. 

Detaljne informacije o Foto konkursu su dostupne ovde.

Ostale vesti

 • 09. Maj 2023.
  Info-dani 1. Javnog poziva - najava!
  Interreg VI-A IPA program Mađarska - Srbija je zakazao 4 Info-dana. Saznajte više u ovoj vesti.
  Saznajte više
 • 12. April 2023.
  Novi Program: Objavljena dokumentacija prvog Javnog poziva za projekte!
  Interreg VI-A IPA program Mađarska - Srbija je zvanično objavio svoj prvi Javni poziv za prikupljanje predloga projekata. Srećno!
  Saznajte više
 • 09. Decembar 2022.
  Do Nove godine, još 5 projekata završava implementaciju!
  Ciljna ravnina. Od ukupno 118 ugovorenih projekata, 105 je kompletirano, a ovde navedenih 5 projekata završavaju implementaciju do 31.12.2022. Pročitajte više ovde >>>
  Saznajte više