Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

17. January 2019.

Interreg-IPA CBC Mađarska–Srbija na šestoj Nacionalnoj konferenciji o prekograničnoj saradnji

Ministarstvo za evropske integracije Republike Srbije – srpsko Nacionalno telo Interreg-IPA programa prekogranične saradnje Mađarska–Srbija, organizovalo je šestu Nacionalnu konferenciju o prekograničnoj saradnji 14. novembra 2018. godine, u Beogradu.

Konferencija je bila dobra prilika da se predstave dostignuća prekograničnih i transnacionalnih programa saradnje koje sprovod Republika Srbija sa susednim državama, kao i za predstavljanje prilika za sprovođenje novih partnerstava i projekata u okviru projekata koje finansira Evropska unija.

Tokom Konferencije su dodeljene nagrade najboljim projektima u oblasti očuvanja kulturnog nasleđa.  Projekat CommonHeritage – „Zajedno za zajedničku budućnost i kulturno nasleđe“  je dobio nagradu za svoj doprinos očuvanju kulturnog nasleđa.   

Na ovom događaju programi prekogranične saradnje već tradicionalno predstavljaju svoja dostignuća, tekonferencija održana 2018. godine nije bila izuzetak. Viktor Tunić, šef Zajedničkog sekretarijata Interreg-IPA programa prekogranične saradnje Mađarska–Srbija, prezentovao je aktuelne rezultate i dostignuća Programa, kao i planove za naredne korake u sprovođenju Programa. 

Dodatne informacije o ovom događaju dostupne su na internet stranici Ministarstva za evropske integracije Republike Srbije, a fotografije sa događaja se nalaze u Foto galeriji  Programa.

Ostale vesti

 • 26. Juni 2020.
  Treći poziv za podnošenje predloga projekata – odabrani projekti
  Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je nadzorni odbor (ZNO) programa Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija 18. Juna 2020 doneo je odluku godine o odabiru projekata za finansiranje koji su podneti u okviru Trećeg poziva za podnošenje predloga projekata.
  Saznajte više
 • 18. Maj 2020.
  Projekat HUSRB/1602/31/0084 – tenderska procedura
  Ovo obaveštenje se odnosi na proceduru javnih nabavki koju planira Korisnik Programa u okviru implementacije projekt HUSRB/1602/31/0084.
  Saznajte više
 • 13. Maj 2020.
  Tender Procedure - Hungarian First Level Control
  The following announcement contains information about procurement procedure to be conlculed by the Hungarian First Level Control.
  Saznajte više