Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

17. January 2019.

Interreg-IPA CBC Mađarska–Srbija na šestoj Nacionalnoj konferenciji o prekograničnoj saradnji

Ministarstvo za evropske integracije Republike Srbije – srpsko Nacionalno telo Interreg-IPA programa prekogranične saradnje Mađarska–Srbija, organizovalo je šestu Nacionalnu konferenciju o prekograničnoj saradnji 14. novembra 2018. godine, u Beogradu.

Konferencija je bila dobra prilika da se predstave dostignuća prekograničnih i transnacionalnih programa saradnje koje sprovod Republika Srbija sa susednim državama, kao i za predstavljanje prilika za sprovođenje novih partnerstava i projekata u okviru projekata koje finansira Evropska unija.

Tokom Konferencije su dodeljene nagrade najboljim projektima u oblasti očuvanja kulturnog nasleđa.  Projekat CommonHeritage – „Zajedno za zajedničku budućnost i kulturno nasleđe“  je dobio nagradu za svoj doprinos očuvanju kulturnog nasleđa.   

Na ovom događaju programi prekogranične saradnje već tradicionalno predstavljaju svoja dostignuća, tekonferencija održana 2018. godine nije bila izuzetak. Viktor Tunić, šef Zajedničkog sekretarijata Interreg-IPA programa prekogranične saradnje Mađarska–Srbija, prezentovao je aktuelne rezultate i dostignuća Programa, kao i planove za naredne korake u sprovođenju Programa. 

Dodatne informacije o ovom događaju dostupne su na internet stranici Ministarstva za evropske integracije Republike Srbije, a fotografije sa događaja se nalaze u Foto galeriji  Programa.

Ostale vesti

 • 09. Maj 2023.
  Info-dani 1. Javnog poziva - najava!
  Interreg VI-A IPA program Mađarska - Srbija je zakazao 4 Info-dana. Saznajte više u ovoj vesti.
  Saznajte više
 • 12. April 2023.
  Novi Program: Objavljena dokumentacija prvog Javnog poziva za projekte!
  Interreg VI-A IPA program Mađarska - Srbija je zvanično objavio svoj prvi Javni poziv za prikupljanje predloga projekata. Srećno!
  Saznajte više
 • 09. Decembar 2022.
  Do Nove godine, još 5 projekata završava implementaciju!
  Ciljna ravnina. Od ukupno 118 ugovorenih projekata, 105 je kompletirano, a ovde navedenih 5 projekata završavaju implementaciju do 31.12.2022. Pročitajte više ovde >>>
  Saznajte više