Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

02. Avgust 2016.

Poziv za „state aid“ stručnjaka biće uskoro lansiran

Programu Interreg-IPA CBC  Mađarska-Srbija potreban je stručnjak ili stručnjaci koji će procenjivati  „state aid” relevantnost prijavljenih predloga projekata koji nakon procene kvaliteta budu preporučeni za finansiranje.  Izbor „state aid“ stručnjaka odvija se isključivo u skladu sa PraG procedurama nabavke. Prvi korak za stručnjake zainteresovane za učešće u ovoj proceduri  je da se registruju tako što će svoje kontakt podatke dostaviti Zajedničkom sekretarijatu Programa putem emaila. Detaljne informacije su izložene u priloženom dokumentu.

Možete preuzeti sledeća dokumenta:
Notification on StateAid notification-on-stateaid.pdf

Ostale vesti

 • 01. Juni 2019.
  Lansiran Treći poziv za podnošenje predloga projekata!
  Interreg-IPA program prekogranične saradnje Mađarska–Srbija lansirao  je Treći poziv za podnošenje predloga projekata , sa ukupnim iznosom IPA sredstava od 10,38 miliona evra, namenjenih širokom dijapazonu podnosilaca predloga projekata i akcija u okviru pograničnog regiona Mađarske i Srbije.
  Saznajte više
 • 08. Maj 2019.
  Projekti koji prave razliku – projekat „VoBaNISTA“ rasvetljava problem svetlosnog zagađenja
  Sa ciljem da informiše javnost o svetlosnom zagađenju, projekat VoBaNISTA će organizovati radionicu o svetlosnom zagađenju – LIGHTPOLL 2019, između 23. i 26. maja 2019. godine na Andrevlju, na Fruškoj gori.
  Saznajte više
 • 25. April 2019.
  Youth4Regions - program Evropska komisije za mlade novinare
  Evropska komisija je pokrenula treće izdanje Youth4Regions - programa za mlade novinare. Program omogućava studentima žurnalistike i mladim novinarima da se upoznaju sa radom EU u njihovom regionu. Period prijave je otvoren do 17:00 časova (po srednjeevropskom vremenu) 15. jula 2019. godine.
  Saznajte više