Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

15. Septembar 2016.

Promena adrese za podnošenje predloga projekata u okviru Strateškog poziva

Interreg-IPA program prekogranične saradnje Mađarska–Srbija je promenio jedan detalj u adresi za podnošenje predloga projekata u okviru  Strateškog poziva za podnošenje predloga projekata HUSRB/1601, koji će biti otvoren  do 30. septembra 2016. godine:

Széchenyi Programoffice Limited Liability Company
H-1053 Budapest, Szép utca 2
4. sprat 

Podnosioci predloga projekata koji ih lično podnose bi trebalo da ih dostave na recepciji na četvrtom spratu zgrade Programske kancelarije Sečenji d.o.o. (Széchenyi Programoffice LLC), umesto na trećem spratu, kao što je to ranije navedeno.

Ostali uslovi Strateškog poziva za predloge ostaju neizmenjeni. Rok za podnošenje predloga projekata je 30. septembar 2016. godine u ponoć  po centralnoevropskom vremenu (CET) putem pošte, što će biti evidentiranom putem datuma na poštanskom žigu, ili lično ili putem kurirske službe do 16:00 po centralnoevropskom vremenu.

Ostale vesti

 • 17. Avgust 2020.
  Objavljeno novo izdanje PRaG-a
  Objavljeno novo izdanje PRaG-a Evropska komisija je izdala novu verziju „Nabavke i donacije za eksterne akcije Evropske unije – Praktični vodič (PRaG)“.
  Saznajte više
 • 26. Juni 2020.
  Treći poziv za podnošenje predloga projekata – odabrani projekti
  Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je nadzorni odbor (ZNO) programa Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija 18. Juna 2020 doneo je odluku godine o odabiru projekata za finansiranje koji su podneti u okviru Trećeg poziva za podnošenje predloga projekata.
  Saznajte više
 • 13. Maj 2020.
  Tender Procedure - Hungarian First Level Control
  The following announcement contains information about procurement procedure to be conlculed by the Hungarian First Level Control.
  Saznajte više