Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

15. Septembar 2016.

Promena adrese za podnošenje predloga projekata u okviru Strateškog poziva

Interreg-IPA program prekogranične saradnje Mađarska–Srbija je promenio jedan detalj u adresi za podnošenje predloga projekata u okviru  Strateškog poziva za podnošenje predloga projekata HUSRB/1601, koji će biti otvoren  do 30. septembra 2016. godine:

Széchenyi Programoffice Limited Liability Company
H-1053 Budapest, Szép utca 2
4. sprat 

Podnosioci predloga projekata koji ih lično podnose bi trebalo da ih dostave na recepciji na četvrtom spratu zgrade Programske kancelarije Sečenji d.o.o. (Széchenyi Programoffice LLC), umesto na trećem spratu, kao što je to ranije navedeno.

Ostali uslovi Strateškog poziva za predloge ostaju neizmenjeni. Rok za podnošenje predloga projekata je 30. septembar 2016. godine u ponoć  po centralnoevropskom vremenu (CET) putem pošte, što će biti evidentiranom putem datuma na poštanskom žigu, ili lično ili putem kurirske službe do 16:00 po centralnoevropskom vremenu.

Ostale vesti

 • 09. Maj 2023.
  Info-dani 1. Javnog poziva - najava!
  Interreg VI-A IPA program Mađarska - Srbija je zakazao 4 Info-dana. Saznajte više u ovoj vesti.
  Saznajte više
 • 12. April 2023.
  Novi Program: Objavljena dokumentacija prvog Javnog poziva za projekte!
  Interreg VI-A IPA program Mađarska - Srbija je zvanično objavio svoj prvi Javni poziv za prikupljanje predloga projekata. Srećno!
  Saznajte više
 • 09. Decembar 2022.
  Do Nove godine, još 5 projekata završava implementaciju!
  Ciljna ravnina. Od ukupno 118 ugovorenih projekata, 105 je kompletirano, a ovde navedenih 5 projekata završavaju implementaciju do 31.12.2022. Pročitajte više ovde >>>
  Saznajte više