Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

05. Maj 2017.

VAŽNO OBAVEŠTENJE: IMIS 2014-2020 tehničke greške i predložena rešenja

U periodu namenjenom za dopunu prijava u okviru Prioritetne ose 3 (PO 3) i Prioritetne ose 4 (PO 4), koji se završava 5. maja 2017. godine u 24:00/ponoć (po centralno evropskom vremenu), otkrivene su dve tehničke greške koje se odnose na sledeće:

 • automatsko obaveštenje o podnetoj dopuni;
 • promenu lozinke.

Podnosiocima prijava koji su podneli dokumenta za dopunu a nisu primili automatsko obaveštenje generisano putem IMIS 2014-2020 Aplikacionog modula savetuju se sledeći koraci:

 1. da provere da li se u odeljku „SUBMISSION DATE“ u IMIS sistemu nalazi podatak o datumu i vremenu dopune prijave;
 2. da ukoliko nisu sigurni kontaktiraju sa Zajedničkim sekretarijatom (ZS): info@interreg-ipa-husrb.com i imisoffice@szpi.hu.

Ukoliko je potrebno da podnosioci prijava ponovo postave korisničku lozinku (User password) da bi pristupili IMIS 2014-2020 Aplikacionom modulu, savetuje se da kontaktiraju sa Zajedničkim sekretarijatom (ZS): info@interreg-ipa-husrb.com i imisoffice@szpi.hu.

Ostale vesti

 • 23. Maj 2022.
  POPEYE fair organized in Novi Kneževac
  The POPEYE project gathered more than 500 children to promote physical education programs and healthy food. Read more here >>>
  Saznajte više
 • 11. Maj 2022.
  WSC Route: Exhibition in Szeged!
  WSC Route - Famous women in science and culture: Exhibition about 5 ladies who added to the spiritual prosperity of Szeged at the turn from the 19th to the 20th century... REÖK palace - Szeged, from May 7th - June 12th!
  Saznajte više
 • 21. April 2022.
  Predat IP-Programski dokument za 2021 - 2027!
  Države partneri Mađarska i Srbija, Programski komitet, kao i zajednički sekretarijat sa ponosom objavljuju da su ključni dokumenti za budući program prekogranične saradnje napisani, završeni i da je programski dokument (IP-Interreg Programme) poslat u Evropsku komisiju na odobrenje.
  Saznajte više