Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

30. Mart 2017.

Važno obaveštenje: rezultati formalne procene – Prioriteti 1 i 2 u okviru Drugog poziva

Zajednički sekretarijat  i Antena Zajedničkog sekretarijata su obavili formalnu procenu prijava podnetih u okviru Prioriteta 1 (PO 1) i Prioriteta 2  (PO 2) Drugog poziva za podnošenje predloga projekata. 

IMIS 2014-2020 Aplikacioni modul automatski je poslao obaveštenja o statusu  prijava u okviru PO 1 i PO 2 osobama koje su u prijavi navedene kao kontakt. 

Prijave koje su uspešno prošle formalnu procenu očekuje kvalitativna procena.

Prijave koje nisu nisu uspešno prošle formalnu procenu su odbijene. Pored automatskog obaveštenje, organizacije navedene u ovim prijavama kao Vodeći korisnik biće obaveštene o rezultatima formalne procene putem pošte.  U slučaju da ove organizacije nisu primile obaveštenje ili ukoliko imaju pitanja, potrebno je da kontaktiraju sa Zajedničkim sekretarijatom i Antenom ZS

Zajednički sekretarijat će blagovremeno obavestiti podnosioce prijava u okviru Prioriteta 3 (PA 3) i Prioriteta 4 (PA 4) o rezultatima njihove formalne procene.

Ostale vesti

 • 09. Maj 2023.
  Info-dani 1. Javnog poziva - najava!
  Interreg VI-A IPA program Mađarska - Srbija je zakazao 4 Info-dana. Saznajte više u ovoj vesti.
  Saznajte više
 • 12. April 2023.
  Novi Program: Objavljena dokumentacija prvog Javnog poziva za projekte!
  Interreg VI-A IPA program Mađarska - Srbija je zvanično objavio svoj prvi Javni poziv za prikupljanje predloga projekata. Srećno!
  Saznajte više
 • 09. Decembar 2022.
  Do Nove godine, još 5 projekata završava implementaciju!
  Ciljna ravnina. Od ukupno 118 ugovorenih projekata, 105 je kompletirano, a ovde navedenih 5 projekata završavaju implementaciju do 31.12.2022. Pročitajte više ovde >>>
  Saznajte više