Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

21. Decembar 2016.

Važno obaveštenje: tehnički problemi vezani za IMIS onlajn aplikacioni sistem se trenutno rešavaju!

Usled tehničkih problema, IMIS onlajn aplikacioni sistem je bio nedostupan u priodu između 17. I 18. decembra. Ovi problemi su otklonjeni i od ponedeljka, 19. decembra oko 11 časova ujutru, sistem je ponovo dostupan.

Pored toga, Zajednički sekretarijat Programa trenutno radi na otklanjanju smetnji u sistemu vezanih za budžet. Nađena su rešenja i sada je u toku njihovo testiranje. Rešenja će biti primenjena čim se za to stvore tehnički uslovi.  Zajednički sekretarijat će nastaviti da o ovome obaveštava Potencijalne korisnike putem komunikacijskih kanala Programa.

Ostale vesti

 • 26. Juni 2020.
  Treći poziv za podnošenje predloga projekata – odabrani projekti
  Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je nadzorni odbor (ZNO) programa Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija 18. Juna 2020 doneo je odluku godine o odabiru projekata za finansiranje koji su podneti u okviru Trećeg poziva za podnošenje predloga projekata.
  Saznajte više
 • 18. Maj 2020.
  Projekat HUSRB/1602/31/0084 – tenderska procedura
  Ovo obaveštenje se odnosi na proceduru javnih nabavki koju planira Korisnik Programa u okviru implementacije projekt HUSRB/1602/31/0084.
  Saznajte više
 • 13. Maj 2020.
  Tender Procedure - Hungarian First Level Control
  The following announcement contains information about procurement procedure to be conlculed by the Hungarian First Level Control.
  Saznajte više