Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

28. Decembar 2016.

Video: Karakteristike aktuelnog i rezultati prethodnog programa prekogranične saradnje Mađarske i Srbije

Izjave govornika na konferenciji za medije: Otvaranje novog i zatvaranje prethodnog programa prekogranične saradnje Mađarske i Srbije, održane 7. oktobra 2016. godine u Novom Sadu.



Ostale vesti

  • 31. January 2020.
    Projekti koji prave razliku – Projekat WATERatRISK nam pomaže da se izborimo sa uticajima učestalih klimatskih promena u regionu
    Projekat „Unapređenje monitoringa suše i suvišnih unutrašnjih voda za podršku vodoprivredi i smanjenju rizika vezanih za ekstremne vremenske uslove“, takođe poznat kao WATERatRISK, ponudio je rešenja za praćenje suše i suvišnih voda u pograničnom regionu Mađarske i Srbije, što je stvorilo osnovu za održivi razvoj regiona.
    Saznajte više
  • 31. January 2020.
    Projekti koji prave razliku - Projekat CBS-CD je primenio tehnologiju u cilju podrške kulturnoj i socijalnoj inkluziji
    Projekat „Prekogranični zvuk za osobe sa invaliditetom“, takođe poznat kao CBS-CD, upotrebio je tehnologiju radi podrške uključivanju dece i mladih sa smetnjama u razvoju i sa invaliditetom u kulturni i društveni život dve zajednice u pograničnom regionu Mađarske i Srbije.
    Saznajte više
  • 16. January 2020.
    Projekti koji prave razliku -„Kaleidoskop savremene kulture i kreativne industrije“
    Projekt K3CI („Kaleidoskop savremene kulture i kreativne industrije“) je povezao modernu umetničku scenu Mađarske i Srbije uspostavljanjem veze između 70 mladih umetnika i menadžera iz sfere kulture.
    Saznajte više