Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

01. Mart 2017.

Strateški poziv za podnošenje predloga projekata – odabrani projekti

Putem Strateškog poziva za podnošenje predloga projekata u okviru Interreg-IPA CBC Mađarska –Srbija programa pristiglo je šest predloga projekata. Nakon formalne i kvalitatativne procene, Zajednički nadtzorni odbor (ZNO) Programa odabrao je pet projekata za finansiranje 31. januara 2017. godine.

Informacije o projektima, uključujući naziv projekta, opis, kao i informacije o iznosu alociranih sredstava za projekat biće objavljene na  veb sajtu Programa, u odeljku Projekti, nakon potpisivanja ugovora o finansiranju. 

Strateški poziv za podnošenje predloga projekata je prvo lansirani poziv od ukupno tri poziva koliko je planirano u sklopu Programa, sa ukupnim budžetom u iznosu od  24.800.000 evra. Poziv je bio otvoren između 29. marta 2016. godine i 30. septembra 2016. godine i  bio je namenjen strateškim projektima projektima, koji su u skladu sa  relevantnim nacionalnim i regionalnim strategijama i koji imaju mogućnost da unaprede kvalitet života u Programskoj oblasti.

Projekati u okviru Strateškog poziva za podnošenje predloga treba da počivaju na jednom od tri prioriteta Programa koji su bili otvoreni u okviru Strateškog poziva:

  • PO1: Unapređenje prekograničnog upravljanja vodama i sistema upravljanja rizikom; 
  • PO2: Smanjivanje uskih grla u prekograničnom saobraćaju; ili 
  • PO3: Stimulisanje saradnje u oblasti turizma i kulturne baštine.

Ostale vesti

  • 09. Maj 2023.
    Info-dani 1. Javnog poziva - najava!
    Interreg VI-A IPA program Mađarska - Srbija je zakazao 4 Info-dana. Saznajte više u ovoj vesti.
    Saznajte više
  • 12. April 2023.
    Novi Program: Objavljena dokumentacija prvog Javnog poziva za projekte!
    Interreg VI-A IPA program Mađarska - Srbija je zvanično objavio svoj prvi Javni poziv za prikupljanje predloga projekata. Srećno!
    Saznajte više
  • 09. Decembar 2022.
    Do Nove godine, još 5 projekata završava implementaciju!
    Ciljna ravnina. Od ukupno 118 ugovorenih projekata, 105 je kompletirano, a ovde navedenih 5 projekata završavaju implementaciju do 31.12.2022. Pročitajte više ovde >>>
    Saznajte više