Skip navigation

Vesti

Najnovija obaveštenja i najave  o programu Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija, kao i informacije za predstavnike medija

01. Mart 2017.

Strateški poziv za podnošenje predloga projekata – odabrani projekti

Putem Strateškog poziva za podnošenje predloga projekata u okviru Interreg-IPA CBC Mađarska –Srbija programa pristiglo je šest predloga projekata. Nakon formalne i kvalitatativne procene, Zajednički nadtzorni odbor (ZNO) Programa odabrao je pet projekata za finansiranje 31. januara 2017. godine.

Informacije o projektima, uključujući naziv projekta, opis, kao i informacije o iznosu alociranih sredstava za projekat biće objavljene na  veb sajtu Programa, u odeljku Projekti, nakon potpisivanja ugovora o finansiranju. 

Strateški poziv za podnošenje predloga projekata je prvo lansirani poziv od ukupno tri poziva koliko je planirano u sklopu Programa, sa ukupnim budžetom u iznosu od  24.800.000 evra. Poziv je bio otvoren između 29. marta 2016. godine i 30. septembra 2016. godine i  bio je namenjen strateškim projektima projektima, koji su u skladu sa  relevantnim nacionalnim i regionalnim strategijama i koji imaju mogućnost da unaprede kvalitet života u Programskoj oblasti.

Projekati u okviru Strateškog poziva za podnošenje predloga treba da počivaju na jednom od tri prioriteta Programa koji su bili otvoreni u okviru Strateškog poziva:

 • PO1: Unapređenje prekograničnog upravljanja vodama i sistema upravljanja rizikom; 
 • PO2: Smanjivanje uskih grla u prekograničnom saobraćaju; ili 
 • PO3: Stimulisanje saradnje u oblasti turizma i kulturne baštine.

Ostale vesti

 • 26. Juni 2020.
  Treći poziv za podnošenje predloga projekata – odabrani projekti
  Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je nadzorni odbor (ZNO) programa Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija 18. Juna 2020 doneo je odluku godine o odabiru projekata za finansiranje koji su podneti u okviru Trećeg poziva za podnošenje predloga projekata.
  Saznajte više
 • 18. Maj 2020.
  Projekat HUSRB/1602/31/0084 – tenderska procedura
  Ovo obaveštenje se odnosi na proceduru javnih nabavki koju planira Korisnik Programa u okviru implementacije projekt HUSRB/1602/31/0084.
  Saznajte više
 • 13. Maj 2020.
  Tender Procedure - Hungarian First Level Control
  The following announcement contains information about procurement procedure to be conlculed by the Hungarian First Level Control.
  Saznajte više