Skip navigation

A legfrissebb közlemények, hírek és médiával kapcsolatos tartalmak

31. Január 2017.

Lezárult a második pályázati felhívás!

2017. január 31-én 24:00-kor zárult le az Interreg-IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Program második pályázati felhívása, amelyre a pályázatok az IMIS 2014-2020 pályázati modulján keresztül lettek benyújtva.

A második pályázati felhívás iránt hatalmas volt az érdeklődés, amit a 259 benyújtott pályázat és a második pályázati felhívásra elkülönítettnél több mint négyszer magasabb összegű forrásigénylés mutat.

Az összes benyújtott pályázat közül 21 érkezett az 1. prioritástengelyre: Határon átnyúló vízgazdálkodási és kockázatmegelőzési rendszerek színvonalának javítása; 8 pályázat a 2. prioritástengelyre: A határon átmenő forgalom akadályozó tényezőinek csökkentése; 141 pályázat a 3. prioritástengelyre: Idegenforgalmi és kulturális örökségi együttműködés ösztönzése; és 89 a 4. prioritástengelyre: KKV-k versenyképességének erősítése innovációvezérelt fejlesztéssel.

A második pályázati felhívással kapcsolatos statisztikákat bemutató infógrafikát jelen cikkünk tartalmazza.

A felhívás lezárása után a potenciális kedvezményezetteknek 2017. február 7-ig be kell nyújtaniuk az IMIS 2014-2020 által generált igazolást; mégpedig éjfélig, ha ezt ajánlott levélküldeményben vagy futárszolgálat útján teszik meg, illetve 16:00-ig, ha személyesen.

A Közös Titkárság várhatóan 2017 márciusában* fogja értesíteni a potenciális vezető kedvezményezetteket az formai értékelés eredményéről, míg a szakmai értékelés eredményéről és a szerződéskötéshez benyújtandó dokumentumokról nagyjából 2017 júniusában*. 2017 júliusa és szeptembere* között írhatják alá a kiválasztott projektek vezető kedvezményezettjei a közösségi finanszírozásról szóló támogatási szerződést.

A potenciális kedvezményezettek kérdés esetén a Közös Titkársághoz (KT) és a KT Antennához fordulhatnak.

*tervezett időszak

A következő dokumentumok tölthetők le:
2nd Call Statistics_infographics 2nd-call-statistics-infographics.jpg

Egyéb hírek

• 21. Március 2023.
    Beszerzési eljárás - HUSRB/1903/31/0046
    Az alábbi közlemény a Programunk Kedvezményezettje által tervezett beszerzési eljárásról tartalmaz információkat. A beszerzésre a HUSRB/1903/31/0046 projekt (ELECTRA) megvalósításának keretében kerül sor.
  • 10. Február 2023.
    ESPON public consultation | Living, working and travelling across borders
    ESPON has launched a public consultation for 4 new priorities and one of them is dedicated to Living, working and travelling across borders. More details here, in the announcement.
  • 02. December 2022.
    2021 - 2027 KMB tagság: információ frissítés
    2022. október 13-án közzétett nyilvános felhívás szerbiai civil szervezetek számára, az Interreg VI-A IPA Magyarország-Szerbia program MB tagságába, az alábbi két civil szervezet képviselőinek tagsága lesz javasolva >>>